Online nascholingsinstituut voor de gezondheidszorg
 • Home
 • Veelgestelde vragen
Abonneer Nu

Meer dan zorgverleners scholen na met CME-Online

Meer dan 265.000 cursussen
gevolgd met
CME-Online

Apothekersassistenten

Online nascholing voor assistenten

CME-Online biedt een gevarieerd cursuspakket voor apothekersassistenten, met een groot aantal cursussen over uiteenlopende onderwerpen. Het werken aan de balie vormt het uitgangspunt in onze nascholingen. Naast vakinhoudelijke kennis, bieden onze cursussen daarom ook kennis op het gebied van communicatie, zorgverzekering en handverkoopproducten. Het merendeel van de cursussen wordt getoetst met vragen en casuïstiek waarbij de cliënt aan de balie centraal staat. Hiermee zijn de cursussen leerzaam en leuk en sluiten goed aan bij de dagelijkse praktijk. De cursussen kunnen overal gevolgd worden, thuis, op het werk of onderweg, op de PC, laptop en zelfs op de tablet.


Apothekersassistenten kunnen op 3 manieren lid worden

 1. Met een persoonlijk abonnement 
 2. Met het hele assistenten-team (maximaal 20 assistenten)
 3. Met het hele assistenten-team in combinatie met een apothekers abonnement (maximaal 20 assistenten)

Met een assistenten-team pakket kunnen op een locatie 20 assistenten nascholen via een abonnement. 

Wanneer gekozen wordt voor een team-abonnement of een combinatie-abonnement wordt het beheer over de nascholing centraal geregeld. Met één druk op de knop zijn de nascholingsactiviteiten van het hele team zichtbaar. 

Wanneer er geen collega's zijn die mee willen doen aan een team-abonnement kunt u voor een persoonlijk abonnement kiezen. 

Kwaliteit

CME-Online staat voor nascholing van uitstekende kwaliteit. Al onze cursussen hebben het SANA-keurmerk en tellen mee voor het kwaliteitsregister van het KAOF. De behaalde punten worden door ons aan het KAOF doorgegeven; u heeft hier zelf dus geen omkijken naar.
Het SANA-keurmerk garandeert dat alle cursussen van hoge onderwijskundige kwaliteit zijn en de opgedane kennis direct toepasbaar is in het dagelijkse werk aan de balie.

Opbouw cursus

Iedere cursus bestaat uit twee onderdelen: een kennistoets en een praktijktoets.

 • Kennistoets
  De kennistoets bestaat uit de leerstof met leerstimulerende vragen. Het maken van de vragen helpt u om de theorie goed te verwerken.
 • Praktijktoets
  De praktijktoets bestaat uit een aantal duidelijke praktijkvoorbeelden, waarover vragen worden gesteld. In dit onderdeel wordt getoetst of u in staat bent om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Kennisvragen worden afgewisseld met praktische vragen.

Abonnement

Om te abonneren klikt u links in het menu op 'abonneren'. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken met al uw vragen (030-26 44 100), we helpen u graag.

E-WISE 

CME-Online is een product van E-WISE. Met ruim 15.000 cursisten en 225.000 gevolgde e-learning cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.