Fysiotherapeuten

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van fysieke nascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan geaccrediteerde cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. Met de nascholing van CME-Online kunt u vanuit huis, praktijk of onderweg kwalitatieve, praktijkgerichte nascholing volgen wanneer het u uitkomt. De cursussen zijn te volgen op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Een goede manier om uw kennis up-to-date te houden!

CME-Online fysiotherapiecongressen

Vorig jaar november vond het eerste CME-Online fysiotherapiecongres plaats. Wegens groot succes  gaan we het aantal congressen dit jaar uitbreiden.

CME-Online organiseert in 2015 drie congressen. Deze congressen worden exclusief georganiseerd voor abonnees van CME-Online. Elk congres heeft een focus op een ander specialisme. Hiernaast zal accreditatie aangevraagd worden voor het register algemeen fysiotherapeut.

Om alvast te noteren in uw agenda:

  • Geriatrie: 30 mei
  • Kinderfysiotherapie: 6 juni
  • Manueel: 7 november


Meer informatie over de congressen

Zaal1-2.jpg

Cursuspakket

De cursussen in het pakket voor fysiotherapeuten sluiten zoveel mogelijk aan bij uw praktijksituatie. Het cursusmateriaal wordt ontwikkeld in samenwerking met inhoudsdeskundigen uit de praktijk. De makers van de cursussen zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte maar ook vertrouwd met de toepassing ervan bij de behandeling.

Om de theorie goed te kunnen toepassen in uw eigen dagelijkse werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van veel beeldmateriaal, zoals foto's en films. De cursussen worden regelmatig geactualiseerd en uitgebreid.

CME-Online beschikt over een adviesraad die de vele werkvelden van de fysiotherapeut goed vertegenwoordigt.

Naast het cursuspakket voor de fysiotherapeut heeft u ook toegang tot het cursuspakket voor de specialist ouderengeneeskunde. U kunt met deze cursussen weliswaar geen accreditatiepunten behalen, maar u kunt deze volgen uit interesse of als naslagwerk gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in PDF downloaden. Een mooie informatiebron in deze tijden van groeiende vergrijzing!

Beeldbank

CME-Online heeft in samenwerking met Zorggroep Almere een reeks instructiefilms ontwikkeld over klinimetrie voor de fysiotherapeut. Deze Beeldbank is voor abonnees van CME-Online zonder extra kosten beschikbaar naast het cursuspakket. Interessant voor alle fysiotherapeuten (beginnend, ervaren, stagiair)! De Beeldbank is samengesteld op basis van de KNGF-meetinstrumenten (eerstelijns en ouderen). Dit is aangevuld met klinimetrie van de voor de fysiotherapeut 3 belangrijkste gewrichten: schouder, knie en (lumbale) wervelkolom.

Accreditatie

De cursussen voor fysiotherapeuten zijn geaccrediteerd door het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie. Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten.

kngf-en-keurmerk-fysio_0_0.png

Alle vakinhoudelijke cursussen zijn geaccrediteerd voor het register Algemeen fysiotherapeut. Wanneer het onderwerp voldoende betrekking heeft op het werkgebied van andere registers en voldoet aan de eisen die voor het specifieke register worden gesteld, wordt voor dat register ook accreditatie aangevraagd. Beroepsgerelateerde cursussen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsdeel van het Centraal Kwaliteitsregister.

Heeft u een cursus afgerond die voor meerdere registers is geaccrediteerd? Dan bepaalt u na afloop zelf bij welk register u de punten wilt bijschrijven.

ClaudicatioNet
Een deel van de cursussen is ook geaccrediteerd door ClaudicatioNet. Dit staat in het cursusoverzicht met de tekst 'CN' achter deze cursussen aangeven. Het cijfer geeft aan voor hoeveel punten deze cursussen door ClaudicatioNet zijn geaccrediteerd. Om deze punten na het afronden van de cursus te ontvangen moet de cursist het certificaat aanbieden bij ClaudicatioNet.

horloge-klein.png

Actie

Bij een 2-jarig abonnement krijgt u nu een Polar GPS-sporthorloge cadeau. De Polar M400 HR houdt alles bij tijdens het sporten: uw snelheid, tempo, afstand, route en hoogte door de ingebouwde GPS-ontvanger. Doelen kunnen worden ingesteld en nieuwe routes worden uitgeprobeerd. Analyseer vervolgens uw prestaties met de Polar Flow app.

Abonneer nu!

Ben je (bijna) afgestudeerd als fysiotherapeut? 

Wij hebben een speciaal aanbod voor startende fysiotherapeuten. Ben je maximaal 2 jaar afgestudeerd als fysiotherapeut dan kun je ons nascholingspakket 2 jaar uitproberen met 50% korting. Je betaalt dan €299,50 in plaats van €599,- per jaar voor 30 punten.

Interesse? Mail of bel ons voor meer informatie of een inschrijfformulier. Je kunt mailen naar info@cme-online.nl of bel 030 - 26 44 100.

E-WISE 

CME-Online is een product van E-WISE. Met meer dan 15.000 cursisten en 225.000 gevolgde e-learning cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.