Gratis cursus

Vraag uw gratis proefcursus aan

Mogen wij ons aan u voorstellen?
CME-Online is het online nascholingsinstituut voor de gezondheidszorg en onderdeel van E-WISE Nederland. Met meer dan 50.000 cursisten is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online nascholingsproducten.

Via onderstaand formulier kunt u een code aanvragen voor een gratis geaccrediteerde proefcursus. Wij nemen contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek.

Hieronder vindt u de gratis cursussen waaruit u kunt kiezen.

 

We houden u graag op de hoogte van onze dienstverlening en ons actuele aanbod. Dit doen wij middels nieuwsbrieven. Met uw aanvraag voor de proefcursus geeft u ons toestemming u op de hoogte te houden. U kunt zich ieder gewenst moment afmelden. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan ons privacy statement

Probeer gratis een online cursus

Mogen wij ons aan u voorstellen?
CME-Online is het online nascholingsinstituut voor de gezondheidszorg. CME-Online is onderdeel van E-WISE. Met meer dan 39.000 cursisten is E-WISE specialist en marktleider in online nascholingsproducten. De cursussen voor huisartsen zijn geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1).

Actie: gratis cursus
Speciaal voor u hebben we nu een leuke actie: u kunt gratis en vrijblijvend een online cursus van CME-Online uitproberen! Deze cursus levert ook nog eens 2 accreditatiepunten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning bij u past.

Cursusinformatie

 

Een online cursus is 24 uur per dag beschikbaar via internet (PC/MAC/tablet). U kunt deze cursus volgen op elk moment dat het u uitkomt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek. Na ongeveer twee weken komt onze nascholingsspecialist bij u langs om uw vragen te beantwoorden en van u te horen hoe u de cursus heeft ervaren. Bent u enthousiast dan doen wij u uiteraard direct een goed aanbod.

Heeft u nog vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen?
Mail ons (info@cme-online.nl) of bel 030-26 44 100. Wij helpen u graag!

Vraag hierboven uw gratis cursus aan. U kunt eenmalig een gratis cursus volgen.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00