Hoe werkt het?

Met CME-Online heeft u alle vrijheid om zelf in te vullen waar, wanneer en in welke onderwerpen u wilt nascholen. U sluit een abonnement af en krijgt daarmee onbeperkt toegang tot ruim 65 cursussen. Hieronder leest u hoe dat werkt. 

Registreren
1. Registreren
Laat uw gegevens achter.
Gratis cursus
2. Gratis cursus
Maak een cursus en ervaar zelf het gemak!
Abonneren
3. Abonneren
Gemakkelijk afsluiten via de website.
Starten
4. Starten
Kies een onderwerp en start direct!
Certificaat
5. Certificaat
Voor iedere succesvol afgeronde cursus.

Eenvoudig starten

Met een abonnement bij CME-Online heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen in ons cursusaanbod. U kunt 24 accreditatiepunten per jaar behalen. U kunt er ook voor kiezen een abonnement af te sluiten voor uw assistenten en de farmaceutisch consulent. Apothekersassistenten kunnen 30 punten per jaar halen en farmaceutisch consulenten 20 punten. Via de site schrijft u zich gemakkelijk en snel in. Wanneer wij uw getekende inschrijving voor 17:00 uur ontvangen activeren wij uw abonnement binnen 1 werkdag zodat u direct aan de slag kunt. Met uw hele apotheek aan de slag met onze nascholing? Dat kan! Kijk voor meer informatie op onze pagina voor praktijken

Onze cursussen

De meeste cursussen in ons aanbod duren 2 uur. U opent een cursus en klikt chronologisch door de cursus heen. Tussentijds beantwoordt u oefen- en scoringsvragen. De cursus onthoudt precies waar u bent gebleven, zodat u de volgende keer met ‘hervat’ gewoon verder kunt gaan. De online cursussen bevatten onder andere videofragmenten (die op locatie of in onze eigen studio worden opgenomen) en animaties. De cursussen worden verrijkt met tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en vragen. 

Accreditatie

De cursussen voor apothekers zijn geaccrediteerd door de KNMP. De cursussen voor apothekersassistenten en farmaceutisch consultenten zijn geaccrediteerd door KABIZ. Het aantal punten dat u per cursus ontvangt staat vaak gelijk aan het aantal uur dat een cursus duurt. Wij geven automatisch uw behaalde punten door aan het GAIA-systeem op het moment dat u een cursus met een voldoende percentage afrondt. Als apotheker heeft u ook toegang tot de pakketten van de huisarts en specialist ouderengeneeskunde. Deze cursussen zijn geaccrediteerd door de KNMG en Verenso en leveren u als apotheker geen punten op.