Apothekersassistenten

Het gemak van online nascholen

CME-Online biedt een gevarieerd cursuspakket voor apothekersassistenten, met een groot aantal cursussen over uiteenlopende onderwerpen. Het werken aan de balie vormt het uitgangspunt in onze nascholingen. Naast vakinhoudelijke kennis, bieden onze cursussen daarom ook kennis op het gebied van communicatie, zorgverzekering en handverkoopproducten. Het merendeel van de cursussen wordt getoetst met vragen en casuïstiek waarbij de cliënt aan de balie centraal staat. Hiermee zijn de cursussen leerzaam en leuk en sluiten goed aan bij de dagelijkse praktijk. De cursussen kunnen altijd en overal gevolgd worden.

Apothekersassistenten kunnen op 3 manieren nascholen

  1. Met een persoonlijk abonnement 
  2. Met een abonnement voor het gehele assistententeam (maximaal 20 assistenten per locatie, per abonnement)
  3. Met een Apotheek Combipakket. Hiermee scholen zowel de apotheker als het assistententeam na (maximaal 20 per assistenten per locatie, per abonnement)


Wanneer gekozen wordt voor een team-abonnement of een combinatie-abonnement wordt het beheer over de nascholing centraal geregeld. Met één druk op de knop zijn de nascholingsactiviteiten van het hele team zichtbaar.

Apothekersassistenten kunnen 30 accreditatiepunten per jaar behalen en apothekers 24 punten. 

Meer informatie en prijzen

Kwaliteit

CME-Online staat voor nascholing van uitstekende kwaliteit. Al onze cursussen zijn geaccrediteerd door KABIZ. Dit betekent dat onze cursussen geaccrediteerd zijn voor alle apothekersassistenten, of u nu werkzaam bent in de openbare farmacie of in het ziekenhuis. De behaalde punten worden door ons aan het KABIZ doorgegeven; u heeft hier zelf dus geen omkijken naar. De accreditatie door KABIZ garandeert dat alle cursussen van hoge onderwijskundige kwaliteit zijn en de opgedane kennis direct toepasbaar is in het dagelijkse werk aan de balie.

kabiz

Opbouw cursus

De meeste cursussen bestaan uit twee onderdelen: een kennistoets en een praktijktoets.

  • Kennistoets
    De kennistoets bestaat uit de leerstof met leerstimulerende vragen. Het maken van de vragen helpt u om de theorie goed te verwerken.
  • Praktijktoets
    De praktijktoets bestaat uit een aantal duidelijke praktijkvoorbeelden, waarover vragen worden gesteld. In dit onderdeel wordt getoetst of u in staat bent om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. Kennisvragen worden afgewisseld met praktische vragen.

Abonnement

Om te abonneren klikt u bovenaan in het menu op 'abonneren'. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken met al uw vragen (030-26 44 100), we helpen u graag.

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00

Partners