Farmaceutisch consulenten

Het gemak van online nascholen 

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker om in te plannen. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag toegang tot een ruim en gevarieerd cursuspakket. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet.

Cursuspakket

Als farmaceutisch consulent bent u de schakel tussen apotheker en apothekersassistenten. U geeft, in samenspraak met de apotheker, zelfstandig invulling aan de farmaceutische patiëntenzorg in de (ziekenhuis)apotheek waar u werkt. Om uw kennis op peil te houden bieden wij een pakket waarmee u naast vakinhoudelijke kennis ook uw kennis op het gebied van advisering en voorlichting op peil kunt houden.

De cursussen bestaan uit een kennistoets waarin theorie wordt afgewisseld met vragen. Ook vindt u in de cursussen links naar interessante en informatieve websites en filmpjes.

De cursusonderwerpen in dit pakket vindt u ook terug in het CME-Online cursuspakket voor apothekers, wat het mogelijk maakt om over de onderwerpen van gedachten te wisselen met de apotheker.

Farmaceutisch Consulenten kunnen op 2 manieren lid worden

1. Met een persoonlijk abonnement

2. Met een Combi Plus-abonnement: farmaceutisch consulent met een apotheker en assistententeam (maximaal 20)

Met een persoonlijk abonnement kunt u zelf nascholen met CME-Online. Met het Combi Plus-abonnement kan de hele apotheek nascholen. Hiermee kunt u als farmaceutisch consulent bij CME-Online nascholen samen met de apotheker en 20 apothekersassistenten (per locatie). 

Accreditatie

De cursussen zijn door KABIZ geaccrediteerd voor Farmaceutisch Consulenten. De behaalde punten worden automatisch doorgegeven aan KABIZ. 

 logo_KABIZ_RGB_klein.jpg

Abonnement

Farmaceutisch consulenten kunnen met het cursusaanbod maximaal 20 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een persoonlijk abonnement kost per farmaceutisch consulent € 495,- per jaar. Het Combi Plus-abonnement voor een farmaceutisch consulent met een apotheker en het assistententeam (maximaal 20) kost € 1.995,- per jaar. Een apotheker kan hiermee 24 punten per jaar behalen en elke apothekersassistent 30 punten.

Om te abonneren klikt u bovenaan in het menu op 'abonneren'. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken met al uw vragen (030-26 44 100), we helpen u graag. 

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00