Hoe werkt het?

Met CME-Online heeft u alle vrijheid om zelf in te vullen waar, wanneer en in welke onderwerpen u wilt nascholen. U sluit een abonnement af en krijgt daarmee onbeperkt toegang tot een ruim cursusaanbod van hoge kwaliteit. Hieronder leest u hoe dat werkt.

Registreren
1. Registreren
Laat uw gegevens achter.
Gratis cursus
2. Gratis cursus
Maak een cursus en ervaar zelf het gemak!
Abonneren
3. Abonneren
Gemakkelijk afsluiten via de website.
Starten
4. Starten
Kies een onderwerp en start direct!
Certificaat
5. Certificaat
Voor iedere succesvol afgeronde cursus.

Eenvoudig starten

Met een abonnement bij CME-Online heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen in ons cursusaanbod. Afhankelijk van uw abonnement kunt u 16 of 24 accreditatiepunten behalen per abonnementsjaar. Via de site schrijft u zich gemakkelijk in. Wanneer wij uw getekende inschrijving voor 17:00 uur ontvangen, activeren wij uw abonnement binnen 1 werkdag zodat u direct aan de slag kunt! Met uw hele praktijk aan de slag met onze nascholing? Dat kan! Kijk voor meer informatie op onze pagina voor praktijken.

Onze cursussen

De meeste cursussen in ons aanbod duren 2 uur. U opent een cursus en klikt chronologisch door de cursus heen. Tussentijds beantwoordt u oefen- en scoringsvragen. De cursus onthoudt precies waar u bent gebleven, zodat u de volgende keer met ‘hervat’ gewoon verder kunt gaan. De online cursussen bevatten onder andere videofragmenten (die op locatie of in onze eigen studio worden opgenomen) en animaties. De cursussen worden verrijkt met tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en vragen. 

Accreditatie

De cursussen voor fysiotherapeuten zijn geaccrediteerd door het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie. De behaalde punten worden door CME-Online automatisch aan het juiste register doorgegeven. Een deel van de cursussen is ook geaccrediteerd door Chronisch ZorgNet. Dit staat in het cursusoverzicht met de tekst 'CZN' achter deze cursussen aangeven. Om deze punten na het afronden van de cursus te ontvangen, biedt u zelf het certificaat aan bij Chronisch ZorgNet. De cursussen voor de specialist ouderengeneeskunde, die ook toegankelijk zijn binnen het abonnement voor fysiotherapeuten, zijn geaccrediteerd door het cluster ABC1. Voor deze cursussen krijgen fysiotherapeuten geen accreditatiepunten.