Promo Z1

CME-Online succesvol inzetten in uw organisatie

Uw teamleden kunnen op basis van hun persoonlijke ontwikkelingsplan de cursussen volgen die daarop aansluiten. Uiteraard kunt u uw teamleden ook aanmoedigen gezamenlijk een cursus te volgen die voor uw organisatie belangrijk is. Nadat cursussen succesvol zijn afgerond, ontvangt uw teamlid een certificaat dat bewaard wordt in de persoonlijke leeromgeving. 


Adviesgesprek
Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven wij u handvatten voor de implementatie van het nascholingspakket. Wij helpen u met het integreren van de nascholing, bijvoorbeeld op het gebied van het verplicht stellen van bepaalde onderwerpen of het aanbieden van blended trajecten.

 

Introductiemail
Uw collega’s ontvangen een persoonlijke introductiemail met daarin de toegangscode. Met deze code kunnen zij eenvoudig inloggen en direct een keuze maken uit het uitgebreide cursusaanbod. 

Nieuwsbrieven
We voegen regelmatig nieuwe cursussen aan het aanbod toe, en geven bestaande cursussen een update zodat ze relevant blijven. Iedere maand ontvangt uw team een nieuwsbrief met daarin updates van het cursusaanbod. Ook delen we in de nieuwsbrief relevante cursussen die inspelen op bijvoorbeeld nieuwe wetgeving of een verandering in de markt. 


Evaluatie
Na vier maanden komt een opleidingsadviseur van CME-Online bij u langs voor een evaluatiegesprek. Zaken zoals het gebruik, de waarderingen en eventuele acties om het gebruik onder werknemers te vergroten komen aan bod. Na acht maanden vindt er een tweede voortgangsgesprek plaats.