Huisartsen

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Met de nascholing van CME-Online komt u heel voordelig en gemakkelijk aan uw accreditatiepunten.

Cursuspakket

De cursussen in het pakket ‘Huisartsen’ sluiten zoveel mogelijk aan bij uw praktijksituatie. Het cursusmateriaal wordt ontwikkeld in samenwerking met auteurs en een redactieraad die veelal zelf werkzaam zijn in de huisartspraktijk. De makers van de cursussen zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte maar ook vertrouwd met de praktijk.
Het cursusmateriaal wordt jaar in jaar uit actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.
Naast toegang tot het cursuspakket voor de huisarts, heeft u ook toegang tot het cursuspakket voor de specialist ouderengeneeskunde. De cursussen voor de specialist ouderengeneeskunde zijn eveneens voor u als huisarts geaccrediteerd. Tot slot geeft het abonnement u toegang tot de cursussen voor fysiotherapeuten. Deze zijn geaccrediteerd door het KNGF. U kunt met deze cursussen weliswaar geen accreditatiepunten behalen, maar u kunt deze volgen uit interesse of als naslagwerk gebruiken (u kunt ze bijvoorbeeld in PDF downloaden). Dit geldt ook voor het apothekersassistentenpakket (ook geaccrediteerd voor doktersassistenten), de cursussen in dit pakket zijn ook voor u toegankelijk zodat u kunt beoordelen of een abonnement op dit pakket voor uw assistent interessant zou kunnen zijn. 

Kennismakingsactie *

De voordelen van online nascholen bij CME-Online ervaren? Maak nu gebruik van onze tijdelijke kennismakingsactie, waarmee u eenmalig 50% korting krijgt op een jaarabonnement.

  • 25 punten behalen op onderwerpen naar keuze
  • U betaalt geen €599,- maar slechts €299,-
  • Ook toegang tot onze pakketten voor de specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut en apothekersassistent.
Abonneer nu

* Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2020.

Accreditatie

De cursussen onder de tabbladen Huisartsen en Ouderengeneeskunde zijn geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten. Iedere cursus bestaat uit een of meer modules en een eindtoets. De accreditatiepunten voor een cursus worden pas toegekend als zowel de modules als de eindtoets succesvol zijn afgerond. 

NIEUW! Doktersassistenten kunnen nu geaccrediteerd nascholen. De cursussen voor de apothekersassistent zijn vanaf nu ook geaccrediteerd voor de doktersassistent.


CME-Online biedt nu aan doktersassistenten de mogelijkheid om geaccrediteerd na te scholen. Op verzoek van onze klanten is ons online cursuspakket voor apothekersassistenten ook voor doktersassistenten geaccrediteerd door de NVDA - CADD (Commissie Accreditatie Deskundigheidsbevordering Doktersassistenten). De accreditatie garandeert dat alle cursussen inhoudelijk van hoge kwaliteit zijn. Het volgen van geaccrediteerde bij- en nascholing is nodig voor herregistratie in het Kwaliteitsregister Doktersassistenten. De behaalde punten worden door ons aan het KABIZ doorgegeven; u heeft hier zelf dus geen omkijken naar.
Meer informatie.

Abonnement

Met het abonnement voor huisartsen kunt u met het cursusaanbod maximaal 25 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost per huisarts € 599,- per jaar.

Meer informatie over abonneren

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00