Huisartsen

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Met de nascholing van CME-Online komt u heel voordelig en gemakkelijk aan uw accreditatiepunten.

Cursuspakket

De cursussen in het pakket ‘Huisartsen’ sluiten zoveel mogelijk aan bij uw praktijksituatie. Het cursusmateriaal wordt ontwikkeld in samenwerking met auteurs en een redactieraad die veelal zelf werkzaam zijn in de huisartspraktijk. De makers van de cursussen zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte maar ook vertrouwd met de praktijk.
Het cursusmateriaal wordt jaar in jaar uit actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.
Naast toegang tot het cursuspakket voor de huisarts, heeft u ook toegang tot het cursuspakket voor de specialist ouderengeneeskunde. De cursussen voor de specialist ouderengeneeskunde zijn eveneens voor u als huisarts geaccrediteerd. Tot slot geeft het abonnement u toegang tot de cursussen voor fysiotherapeuten. Deze zijn geaccrediteerd door het KNGF. U kunt met deze cursussen weliswaar geen accreditatiepunten behalen, maar u kunt deze volgen uit interesse of als naslagwerk gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in PDF downloaden.

Accreditatie

De cursussen onder de tabbladen Huisartsen en Ouderengeneeskunde zijn geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten. Iedere cursus bestaat uit een of meer modules en een eindtoets. De accreditatiepunten voor een cursus worden pas toegekend als zowel de modules als de eindtoets succesvol zijn afgerond. 

Abonnement

Met het abonnement voor huisartsen kunt u met het cursusaanbod maximaal 25 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost per huisarts € 599,- per jaar.

Meer informatie over abonneren

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00