Hoe werkt het?

Met CME-Online heb je alle vrijheid om zelf in te vullen waar, wanneer en in welke onderwerpen je wilt nascholen. Je sluit een abonnement af en krijgt daarmee onbeperkt toegang tot ruim 40 cursussen. Hieronder lees je hoe dat werkt.

Registreren
1. Registreren
Laat je gegevens achter.
Gratis cursus
2. Gratis cursus
Maak een cursus en ervaar zelf het gemak!
Abonneren
3. Abonneren
Gemakkelijk afsluiten via de website.
Starten
4. Starten
Kies een onderwerp en start direct!
Certificaat
5. Certificaat
Voor iedere succesvol afgeronde cursus.

Eenvoudig starten

Met een abonnement bij CME-Online heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen in ons cursusaanbod. Afhankelijk van het abonnement kun je 14 of 20 KRM-punten behalen per abonnementsjaar. Via de site schrijf je je gemakkelijk en snel in. Wanneer wij de getekende inschrijving voor 17:00 uur ontvangen activeren wij je abonnement binnen 1 werkdag zodat je direct aan de slag kunt! Met je hele praktijk aan de slag met onze nascholing? Dat kan! Kijk voor meer informatie op onze pagina voor praktijken

Onze cursussen

De meeste cursussen in ons aanbod duren 2 uur. Je opent een cursus en klikt chronologisch door de cursus heen. Tussentijds beantwoord je oefen- en scoringsvragen. De cursus onthoudt precies waar je bent gebleven, zodat je de volgende keer met ‘hervat’ gewoon verder kunt gaan. De online cursussen bevatten onder andere videofragmenten (die op locatie of in onze eigen studio worden opgenomen) en animaties. De cursussen worden verrijkt met tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en vragen. 

Accreditatie

De cursussen zijn geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Het aantal punten dat je per cursus ontvangt staat vaak gelijk aan het aantal uur dat een cursus duurt. Voor iedere afgeronde cursus ontvang je een digitaal certificaat. Deze kun je altijd terugvinden in je persoonlijke leeromgeving. Wij geven automatisch de behaalde punten door aan het KRM op het moment dat je een cursus met een voldoende percentage afrondt.