Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over CME-Online. Wanneer uw vraag er niet bij staat, bel ons dan op 030-26 44 100, we helpen u graag. Of mail ons via het contactformulier.

Abonnementen

Om u te abonneren op CME-Online klikt u in het menu op ‘abonneren’. Volg vervolgens de aanwijzingen op het getoonde formulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op 030- 26 44 100, we helpen u graag.

Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur uw getekende inschrijving stuurt, mailt of faxt wordt uw abonnement nog diezelfde dag geactiveerd. Nog sneller beginnen? Bel ons gerust op kantoortijden op 030-26 44 100, we helpen u graag!

Een abonnement voor de specialist ouderengeneeskunde kost € 699,- per jaar. U kunt hiervoor 25 punten behalen.

Opzeggen kan, met inachtneming van de opzegtermijn, per mail naar: info@cme-online.nl. De opzegtermijn is tenminste een maand voor afloop van uw abonnementsjaar. Graag onder vermelding van uw naam en adres. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een bevestiging.

U kunt ook opzeggen door via de website uw gegevens door te geven.

Accreditatie

Wanneer u een cursus met een voldoende percentage hebt afgerond, geeft CME-Online automatisch de behaalde punten door aan GAIA.

De punten die u behaalt met het afronden van de cursussen voor huisartsen en/of specialisten ouderengeneeskunde, worden binnen 24 uur automatisch doorgegeven aan het GAIA-systeem.

Bij de cursussen voor specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen is een minimumscore van 70% vereist om accreditatiepunten te behalen. Heeft u een cursus de eerste keer niet gehaald? Dan kunt u hem gewoon opnieuw doen. De eindtoets kunt u maximaal drie maal doen.

Cursussen

Met een abonnement op CME-Online hebt u toegang tot de cursussen voor de specialist ouderengeneeskunde, geaccrediteerd door Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1). In het abonnement voor de specialist ouderengeneeskunde bevinden zich ook een aantal cursussen die geschreven zijn voor de huisarts. Verder hebt u toegang tot de cursussen voor apothekers.

Er zijn cursussen van één, twee of drie punten. Dit komt overeen met een studieduur van respectievelijk één, twee of drie uur.

Als u voor de kennistoets van de cursus een te lage score haalt, kunt u de cursus opnieuw maken.

Het cursuspakket is dynamisch. Dat wil zeggen dat er voortdurend nieuwe cursussen bij komen. Daarnaast worden bestaande cursussen geactualiseerd zodat ook deze hun waarde behouden.

Met dit abonnement kunt u maximaal 25 punten per abonnementsjaar behalen.

Wanneer de ontwikkeling van invloed is op het beleid van de specialist ouderengeneeskunde, worden de betreffende cursussen aangepast.

Wellicht wordt de video niet op HD (high definition) afgespeeld. De videospeler probeert automatisch de voor u beste versie van de video te laden (op basis van de beschikbare internetsnelheid en schermgrootte).
Rechts onderin, op de afspeelbalk van de video ziet u dat in het grijs ‘HD’ staat. Als u hierop klikt en vervolgens 720p of 1080p selecteert, kunt u de video in de hogere beeldkwaliteit bekijken. Mochten de beelden dan gaan schokken, dan is de internetverbinding te langzaam of is uw computer niet in staat HD af te spelen. U kunt de video’s dan zonder HD bekijken, maar het beeld is dan niet optimaal.

Heeft u problemen met het afspelen van de video’s in de cursus. Hieronder staan de meest gebruikte oplossingen:

Werkt de video niet op uw PC? Controleer of ze wel afspelen op een andere computer, smartphone of tablet. Als dit het geval is dan ligt het aan uw computer of netwerk.
Ziet u geen video? Misschien is in uw bedrijfsnetwerk het afspelen van video’s (Vimeo of Youtube) geblokkeerd. Neem hiervoor contact op met uw systeembeheerder.
Haperende video? Gebruik het tandwieltje, rechtsonder in het scherm van de video, om de download-snelheid aan te passen.
Ziet u een zwart scherm met een melding? De video’s worden regelmatig door ons gecheckt. Toch kan het zijn dat de video heel recentelijk door Youtube is verplaatst of verwijderd.

Demonstratie

Onze specialist op uw vakgebied komt graag bij u langs voor een demonstratie. Bel om een afspraak te maken met 030-26 44 100.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00

Partners