Cursusinformatie

Digital Smile Design

Informatie: 

Digital Smile Design is een wereldwijd opkomende techniek om voorspelbaar en reproduceerbaar restauratieve tandheelkunde uit te voeren. Door middel van het gebruik van fotografie en video kunnen behandelplannen uitgevoerd worden waarbij het gezicht van de patiënt leidend is. In deze cursus leert u op een gesimplificeerde manier DSD te implementeren in de praktijk. Q.A. Nguyen sluit de cursus af met een demo waarin hij elke stap laat zien van het smile design. Ervaar ook zelf het gemak door meteen aan de slag te gaan met de bijgeleverde templates!

Preview video: 

20 februari 2020
Leerdoelen: 

Aan het eind van de cursus bent u bekend met:
- toepassingen van het Digital Smile Design
- termen wax-up, mock-up en try-in
- toepassen van DSD protocol voor behandelingen
- implementatie van de DSD workflow in eigen praktijk
- maken van een design met behulp van keynote/powerpoint
- bewerken van foto’s in de template
- visuele communicatie met technicus

Auteur: 

drs. Q.A. Nguyen MSc

An Nguyen is in 2011 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een jaar in de algemene praktijk gewerkt te hebben heeft hij zijn eigen praktijk, Ardent Tandheelkunde, geopend. Inmiddels heeft hij meerdere bedrijven opgestart onder de vlag van ARDENT en is hij veelgevraagd consultant om bedrijven future-proof te maken. 

In zijn eigen praktijk houdt hij zich in het bijzonder bezig met restauratieve en esthetische tandheelkunde. Hij geeft zowel nationaal als internationaal lezingen over marketing, brand-identity en innovatie in zowel de tandheelkundige als corporate industrie.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00