Verpleegkundig specialist

Het gemak van online nascholen

Een abonnement op CME-Online geeft toegang tot een cursuspakket op master-plus niveau: u volgt geaccrediteerde nascholing op het niveau van de arts. Het is online: u heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd aanbod aan praktische cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg; op uw pc, laptop of op de tablet. Met de nascholing van CME-Online volgt u geaccrediteerde nascholing op niveau!

Cursuspakket

De cursussen in het pakket voor de verpleegkundig specialist worden ontwikkeld in samenwerking met experts, de meeste van hen zijn specialist ouderengeneeskunde en werkzaam in het verpleeghuis. Zij zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte maar ook vertrouwd met de dagelijkse praktijk. Het cursuspakket wordt voortdurend aangevuld met nieuwe onderwerpen.

Binnen het cursuspakket ‘Verpleegkundig specialist’ vindt u onder andere cursussen:

  • over veelvoorkomende problematiek, zoals diabetes, incontinentie en pijn
  • op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, zoals dementie, depressie, persoonlijkheidsstoornissen
  • op het terrein van palliatieve zorg, zoals kenmerkende symptomen en pijn in de palliatieve fase
  • over vele andere leerzame onderwerpen, zoals hartfalen, reumatoïde artritis, prostaataandoeningen en gynaecologische problematiek


Het abonnement geeft u bovendien toegang tot de cursussen voor apothekers. Deze cursussen zijn door de KNMP geaccrediteerd: hier kunt u weliswaar geen accreditatiepunten mee behalen, maar u kunt deze cursussen uit interesse volgen of als naslagwerk gebruiken.

Het pakket bevat steeds nieuwe onderwerpen en is direct bruikbaar in de praktijk!

Accreditatie

De cursussen onder het tabblad ‘Verpleegkundig specialist’ zijn geaccrediteerd door het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van de V&VN. De behaalde punten worden automatisch doorgegeven aan het GAIA. Het aantal punten en het register staan in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. De accreditatiepunten voor de cursus en eindtoets worden pas toegekend als zowel cursus zelf als eindtoets succesvol zijn afgerond. De eindtoets mag in totaal viermaal worden gedaan.

 

badjas-2015_0.png

Actie

Bij een abonnement ontvangt u nu een Rituals badjas. Deze luxe badjas van Rituals At Home is gemaakt van hoogwaardig en zacht katoen, waarbij de binnenzijde van badstof is. Deze badjas heeft twee steekvakken aan de voorzijde en sluit met een ceintuur. Daarnaast heeft dit model een zachte capuchon en een ingeweven merknaam. 

* Actie niet geldig in combinatie met andere acties 

Abonneer nu!

Abonneren

Met het abonnement voor verpleegkundig specialisten kunt u met het cursusaanbod 20 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost € 599,- per jaar. 

E-WISE

CME-Online is een product van E-WISE. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00