Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over CME-Online. Wanneer uw vraag er niet bij staat, bel ons dan op 030-26 44 100, we helpen u graag. Of mail ons via het contactformulier.

Abonnementen

Om u te abonneren op CME-Online klikt u in het menu op ‘abonneren’. Volg vervolgens de aanwijzingen op het getoonde formulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op 030- 26 44 100, we helpen u graag.

Uiterlijk twee werkdagen nadat wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een e-mail met daarin uw persoonlijke inloggegevens. U kunt dan meteen aan de slag.
Nog sneller beginnen? Bel ons gerust op kantoortijden op 030-26 44 100, we helpen u graag!

Het abonnement voor de verpleegkundig specialist kost €599,- per jaar.

Opzeggen kan, met inachtneming van de opzegtermijn, per mail naar: info@cme-online.nl. De opzegtermijn is tenminste een maand voor afloop van uw abonnementsjaar. Graag onder vermelding van uw naam en adres. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een bevestiging.

U kunt ook opzeggen door via de website uw gegevens door te geven.

Accreditatie

De cursussen in dit pakket zijn geaccrediteerd door Verpleegkundig Specialisten Register (VRS) van de V&VN.

Wanneer u een cursus met een voldoende percentage hebt afgerond, geeft CME-Online automatisch de behaalde punten door aan PE-Online.

De punten die u behaalt met het afronden van de cursussen worden binnen 24 uur automatisch doorgegeven aan PE-Online.

Cursussen

Met een abonnement op CME-Online hebt u toegang tot de cursussen voor de verpleegkundig specialist, geaccrediteerd door het Verpleegkundig Specialisten Register (VRS) van de V&VN. Daarnaast hebt u toegang tot de cursussen voor apothekers.

De studielast van een cursus is gemiddeld genomen gelijk aan het aantal punten. Er zijn cursussen van één, twee of drie punten, dus met een studielast van respectievelijk één, twee of drie uur.

Als u voor de kennistoets van de cursus een te lage score haalt, kunt u de cursus opnieuw maken.

U krijgt punten voor alle cursussen die door Verpleegkundig Specialisten Register (VRS) van de V&VN geaccrediteerd zijn. De cursussen voor apothekers kunt u volgen; u krijgt hier echter geen punten voor.

Met dit abonnement kunt u 20 punten per jaar behalen.

Wanneer de ontwikkeling van invloed is op het beleid van de verpleegkundig specialist, zal dit worden aangepast.

Het cursuspakket is dynamisch. Dat wil zeggen dat er gedurende het jaar nieuwe cursussen bijkomen. Daarnaast worden bestaande cursussen geactualiseerd zodat ook deze gevolgd kunnen blijven worden.

Wellicht wordt de video niet op HD (high definition) afgespeeld. De videospeler probeert automatisch de voor u beste versie van de video te laden (op basis van de beschikbare internetsnelheid en schermgrootte).
Rechts onderin, op de afspeelbalk van de video ziet u dat in het grijs ‘HD’ staat. Als u hierop klikt en vervolgens 720p of 1080p selecteert, kunt u de video in de hogere beeldkwaliteit bekijken. Mochten de beelden dan gaan schokken, dan is de internetverbinding te langzaam of is uw computer niet in staat HD af te spelen. U kunt de video’s dan zonder HD bekijken, maar het beeld is dan niet optimaal.

Heeft u problemen met het afspelen van de video’s in de cursus. Hieronder staan de meest gebruikte oplossingen:

Werkt de video niet op uw PC? Controleer of ze wel afspelen op een andere computer, smartphone of tablet. Als dit het geval is dan ligt het aan uw computer of netwerk.
Ziet u geen video? Misschien is in uw bedrijfsnetwerk het afspelen van video’s (Vimeo of Youtube) geblokkeerd. Neem hiervoor contact op met uw systeembeheerder.
Haperende video? Gebruik het tandwieltje, rechtsonder in het scherm van de video, om de download-snelheid aan te passen.
Ziet u een zwart scherm met een melding? De video’s worden regelmatig door ons gechecked. Toch kan het zijn dat de video heel recentelijk door Youtube is verplaatst of verwijderd.

Demonstratie

Onze specialist op uw vakgebied komt graag bij u langs voor een demonstratie. Bel om een afspraak te maken met 030-26 44 100.

Registers

Vrijwel alle cursussen voor verpleegkundig specialisten zijn voor de vijf registers geaccrediteerd. Enkele cursussen zijn niet voor vijf registers geaccrediteerd, maar voor drie. In het cursusoverzicht is bij elke cursus met icoontjes aangegeven voor welke registers ze geaccrediteerd zijn.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00