Gratis cursus

Vraag uw gratis proefcursus aan

Mogen wij ons aan u voorstellen?
CME-Online is het online nascholingsinstituut voor de gezondheidszorg en onderdeel van E-WISE Nederland. Met meer dan 50.000 cursisten is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online nascholingsproducten.

Via onderstaand formulier kunt u een code aanvragen voor een gratis geaccrediteerde proefcursus. Wij nemen contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek.

Hieronder vindt u de gratis cursussen waaruit u kunt kiezen.

 

We houden u graag op de hoogte van onze dienstverlening en ons actuele aanbod. Dit doen wij middels nieuwsbrieven. Met uw aanvraag voor de proefcursus geeft u ons toestemming u op de hoogte te houden. U kunt zich ieder gewenst moment afmelden. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan ons privacy statement

Accreditatie

Mogen wij ons aan u voorstellen?
De cursussen voor verpleegkundig specialisten zijn geaccrediteerd door het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van de V&VN. 

 

Cursusinformatie
U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:  

 

Een online cursus is altijd en overal beschikbaar via internet. U kunt dus nascholen wanneer het u uitkomt. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij contact met u op voor de inloggegevens en het inplannen van een evaluatiegesprek. Na ongeveer twee weken komt onze nascholingsspecialist bij u langs om uw vragen te beantwoorden en van u te horen hoe u de cursus heeft ervaren. Bent u enthousiast dan doen wij u uiteraard direct een goed aanbod.

Heeft u nog vragen of wilt u alvast een afspraak inplannen?
Mail ons (info@cme-online.nl) of bel 030-26 44 100. Wij helpen u graag!

Vraag hierboven uw gratis cursus aan. U kunt eenmalig een gratis cursus volgen.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00