Hoe werkt het?

Met CME-Online heeft u alle vrijheid om zelf in te vullen waar, wanneer en in welke onderwerpen u wilt nascholen. U sluit een abonnement af en krijgt daarmee onbeperkt toegang tot ruim 40 cursussen. Hieronder leest u hoe dat werkt.

Registreren
1. Registreren
Laat uw gegevens achter.
Gratis cursus
2. Gratis cursus
Maak een cursus en ervaar zelf het gemak!
Abonneren
3. Abonneren
Gemakkelijk afsluiten via de website.
Starten
4. Starten
Kies een onderwerp en start direct!
Certificaat
5. Certificaat
Voor iedere succesvol afgeronde cursus.

Eenvoudig starten

Met een abonnement bij CME-Online heeft u een jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen in ons cursusaanbod. U kunt 20 accreditatiepunten per jaar behalen. Via de website schrijft u zich gemakkelijk en snel in. Wanneer wij uw getekende inschrijving voor 17:00 uur ontvangen activeren wij uw abonnement binnen 1 werkdag zodat u direct aan de slag kunt! Met uw hele team aan de slag met onze nascholing? Dat kan! Kijk voor meer informatie op onze pagina voor organisaties

Onze cursussen

De meeste cursussen in ons aanbod duren 2 uur. U opent een cursus en klikt chronologisch door de cursus heen. Tussentijds beantwoordt u oefen- en scoringsvragen. De cursus onthoudt precies waar u bent gebleven, zodat u de volgende keer met ‘hervat’ gewoon verder kunt gaan. De online cursussen bevatten onder andere videofragmenten (die op locatie of in onze eigen studio worden opgenomen) en animaties. De cursussen worden verrijkt met tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en vragen. 

Accreditatie

De cursussen in ons aanbod zijn geaccrediteerd door het Verpleegkundig Specialisten Register. Het aantal punten dat u per cursus ontvangt staat vaak gelijk aan het aantal uur dat een cursus duurt. Voor iedere afgeronde cursus ontvangt u een digitaal certificaat. Deze kunt u altijd terugvinden in uw persoonlijke leeromgeving. Wij geven automatisch uw behaalde punten door aan PE-Online op het moment dat u een cursus met een voldoende percentage afrondt.