Apotheker

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker om in te plannen. En naast de kosten voor de cursus zijn er ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag toegang tot een ruim en gevarieerd cursuspakket. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet.

Uniek nascholingspakket voor de apotheek

Ervaar nu het gemak van online nascholen met CME-Online! Wij hebben een uitgebreid nascholingspakket voor de apotheek. Voor u én uw assistenten.

Het cursusaanbod bestaat uit meer dan 145 cursussen op de volgende gebieden:

  • Farmacie (geaccrediteerd door KNMP)
  • Apothekersassistenten (geaccrediteerd door KABIZ)
  • Huisartsgeneeskunde (geaccrediteerd door CvAH/Cluster ABC1)
  • Ouderengeneeskunde (geaccrediteerd door Verenso/Cluster ABC1)

Verdien tot € 600,- per abonnementsjaar terug met de StiPCO-subsidie!

StiPCO: Stimuleringsprogramma Competentieontwikkeling Openbaar apothekers

stipco-website-medium.pngPer 1 jan 2016 is door het ministerie van VWS een (vierjarige) subsidie toegekend voor de competentieontwikkeling van openbaar apothekers. U kunt een financiële tegemoetkoming ontvangen bij deelname aan nascholing binnen het StiPCO-programma. 

Bij CME-Online treft u maar liefst 53 StiPCO-erkende cursussen aan! Voor een e-learning geldt een tegemoetkoming van € 50,- per stimuleringspunt, waarbij elke cursus (van 2 uur) 1 punt waard is*.  De maximale subsidie is €1.000,- per jaar.

In PE-Online kunt u de scholingen vinden die hieronder vallen. Op het cursusoverzicht van CME-Online staat vermeld welke cursussen voor deze subsidie in aanmerking komen.

Meer informatie over de StiPCO-subsidie vindt u op de website van de KNMP.

* Voor bijeenkomsten geldt 1 StiPCO-punt per uur. Voor e-learning is dit vastgesteld op 1 StiPCO-punt per 2 uur, omdat de kosten voor e-learning over het algemeen lager zijn dan voor nascholing op locatie.

Accreditatie

Alle cursussen farmacie voor de apotheker zijn geaccrediteerd door de KNMP. Op veler verzoek van onze abonnees hebben wij bovendien als extra service de cursussen voor huisartsen en ouderengeneeskunde toegevoegd aan het apothekerspakket.
Alle cursussen voor apothekersassistenten zijn geaccrediteerd door KABIZ. De cursussen zijn met deze accreditatie toegankelijk voor alle apothekersassistenten. Met deze accreditatie wordt gegarandeerd dat de cursussen van hoog onderwijskundig niveau zijn en dat er een vertaalslag wordt gemaakt naar het toepassen van de kennis in de dagelijkse praktijk. Alle behaalde accreditatiepunten/uren worden door CME-Online automatisch doorgegeven aan de KNMP respectievelijk KABIZ.

knmp-small.png kabiz

Abonnement

Er bestaat keuze uit verschillende abonnementsvormen:

  • Apothekers: geaccrediteerde nascholing voor de apotheker
  • Apothekersassistenten: geaccrediteerde nascholing voor apothekersassistenten (max. 20)
  • Apotheek Combipakket: geaccrediteerde nascholing voor één individuele apotheker en KABIZ-geaccrediteerde nascholing voor de apothekersassistenten (max. 20) van de apotheek
  • Apotheek Combi Plus pakket: één individuele apotheker met een één farmaceutisch consulent en assistententeam (maximaal 20)

 

Apothekers kunnen 24 accreditatiepunten per jaar behalen, apothekersassistenten 30 punten en farmaceutisch consulenten 20 punten.

Meer informatie en prijzen

Samenwerking met PAOFarmacie

CME-Online en PAOFarmacie werken samen. Bepaalde e-learnings van CME-Online kunnen in combinatie met de praktijkcursussen van PAOFarmacie worden gevolgd.

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00