Fysiotherapeuten

Online nascholen en toegang tot 2 congressen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van fysieke nascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan geaccrediteerde cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. Met de nascholing van CME-Online kunt u vanuit huis, praktijk of onderweg kwalitatieve, praktijkgerichte nascholing volgen wanneer het u uitkomt. De cursussen zijn te volgen op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Een goede manier om uw kennis up-to-date te houden!

CME-Online fysiotherapiecongressen

fysio-congres-crop.jpg

Naast het online cursusaanbod organiseert CME-Online ook congressen voor fysiotherapeuten. Elk congres heeft een focus op een ander specialisme. Hiernaast worden de congressen geaccrediteerd voor het register Algemeen fysiotherapeut.


Ook in 2018 waren er weer twee congressen georganiseerd. Deelname is exclusief voor abonnees van CME-Online, zij kunnen de congressen gratis bijwonen.

Meer informatie over de congressen

Cursuspakket

De cursussen in het pakket voor fysiotherapeuten sluiten zoveel mogelijk aan bij uw praktijksituatie. Het cursusmateriaal wordt ontwikkeld in samenwerking met inhoudsdeskundigen uit de praktijk. De makers van de cursussen zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte, maar ook vertrouwd met de toepassing ervan bij de behandeling.

Om de theorie goed te kunnen toepassen in uw eigen dagelijkse werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van veel beeldmateriaal, zoals foto's en films. De cursussen worden regelmatig geactualiseerd en uitgebreid.

CME-Online beschikt over een adviesraad die de vele werkvelden van de fysiotherapeut goed vertegenwoordigt.

Naast het cursuspakket voor de fysiotherapeut heeft u toegang tot het cursuspakket voor de specialist ouderengeneeskunde. U kunt met deze cursussen weliswaar geen accreditatiepunten behalen, maar u kunt deze volgen uit interesse of als naslagwerk gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in PDF downloaden. Een mooie informatiebron in deze tijden van groeiende vergrijzing! 

Accreditatie

De cursussen voor fysiotherapeuten zijn geaccrediteerd door het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie. Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten.

kngf-en-keurmerk-fysio_0_0.png

Alle cursussen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister. Daarnaast ziet u achter elke cursus voor welke overige registers de cursus geaccrediteerd is.

Heeft u een cursus afgerond die voor meerdere registers is geaccrediteerd? Dan bepaalt u na afloop zelf bij welk register u de punten wilt bijschrijven.

 

ClaudicatioNet
Een deel van de cursussen is ook geaccrediteerd door ClaudicatioNet. Dit staat in het cursusoverzicht met de tekst 'CN' achter deze cursussen aangeven. Het cijfer geeft aan voor hoeveel punten deze cursussen door ClaudicatioNet zijn geaccrediteerd. Om deze punten na het afronden van de cursus te ontvangen moet de cursist het certificaat aanbieden bij ClaudicatioNet.

Abonnement

Met het abonnement voor fysiotherapeuten kunt u met het cursusaanbod maximaal 30 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost per fysiotherapeut € 599,- per jaar. 

collage-pure2improve_0.png

Actie

Bij een 2-jarig abonnement ontvangt u een tegoedbon van €150,- waarmee u producten kunt kiezen uit het assortiment van Pure2Improve bij Disporta. Een complete lijn small fitness en training producten met een uniforme, eigentijdse uitstraling. Deze fitness en training producten zijn ideaal voor gebruik in de fysiotherapiepraktijk.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Abonneer nu!

Ben je (bijna) afgestudeerd als fysiotherapeut? 

Wij hebben een speciaal aanbod voor startende fysiotherapeuten. Ben je maximaal 2 jaar afgestudeerd als fysiotherapeut? Dan kun je ons nascholingspakket 2 jaar uitproberen met 50% korting. Je betaalt dan €299,50 in plaats van €599,- per jaar voor 30 punten.

Interesse? Mail of bel ons voor meer informatie of een inschrijfformulier. Je kunt mailen naar info@cme-online.nl of bel 030 - 26 44 100.

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00
za 12:00–17:00
zo 12:00–17:00

Partners