Fysiotherapeuten

Online nascholen en toegang tot 2 congressen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van fysieke nascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online kunt u via internet nascholen en heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan geaccrediteerde cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. Met de nascholing van CME-Online kunt u vanuit huis, praktijk of onderweg kwalitatieve, praktijkgerichte nascholing volgen wanneer het u uitkomt. De cursussen zijn te volgen op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet. Een goede manier om uw kennis up-to-date te houden!

collage-pure2improve_0.png

Actie

Bij een abonnement ontvangt u een tegoedbon van €150,- waarmee u producten kunt kiezen uit het assortiment van Pure2Improve bij Disporta. Een complete lijn small fitness en training producten met een uniforme, eigentijdse uitstraling. Deze fitness en training producten zijn ideaal voor gebruik in de fysiotherapiepraktijk.

Abonneer nu!

CME-Online fysiotherapiecongressen

fysio-congres-2015-2.jpg

Naast het online cursusaanbod organiseert CME-Online ook congressen voor fysiotherapeuten. Elk congres heeft een focus op een ander specialisme. Hiernaast worden de congressen geaccrediteerd voor het register Algemeen fysiotherapeut.

In 2017 zijn er 2 congressen georganiseerd:


Ook in 2018 zullen er weer twee congressen worden georganiseerd. Deelname is exclusief voor abonnees van CME-Online, zij kunnen de congressen gratis bijwonen.

Meer informatie over de congressen

Cursuspakket

De cursussen in het pakket voor fysiotherapeuten sluiten zoveel mogelijk aan bij uw praktijksituatie. Het cursusmateriaal wordt ontwikkeld in samenwerking met inhoudsdeskundigen uit de praktijk. De makers van de cursussen zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte maar ook vertrouwd met de toepassing ervan bij de behandeling.

Om de theorie goed te kunnen toepassen in uw eigen dagelijkse werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van veel beeldmateriaal, zoals foto's en films. De cursussen worden regelmatig geactualiseerd en uitgebreid.

CME-Online beschikt over een adviesraad die de vele werkvelden van de fysiotherapeut goed vertegenwoordigt.

Naast het cursuspakket voor de fysiotherapeut heeft u toegang tot het cursuspakket voor de specialist ouderengeneeskunde. U kunt met deze cursussen weliswaar geen accreditatiepunten behalen, maar u kunt deze volgen uit interesse of als naslagwerk gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in PDF downloaden. Een mooie informatiebron in deze tijden van groeiende vergrijzing! Tevens heeft u met uw abonnement gratis toegang tot full-text artikelen uit de PEDro-database. 

Beeldbank

CME-Online heeft in samenwerking met Zorggroep Almere een reeks instructiefilms ontwikkeld over klinimetrie voor de fysiotherapeut. Deze Beeldbank is voor abonnees van CME-Online zonder extra kosten beschikbaar naast het cursuspakket. Interessant voor alle fysiotherapeuten (beginnend, ervaren, stagiair)! De Beeldbank is samengesteld op basis van de KNGF-meetinstrumenten (eerstelijns en ouderen). Dit is aangevuld met klinimetrie van de voor de fysiotherapeut 3 belangrijkste gewrichten: schouder, knie en (lumbale) wervelkolom.

Accreditatie

De cursussen voor fysiotherapeuten zijn geaccrediteerd door het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie. Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten.

kngf-en-keurmerk-fysio_0_0.png

Alle vakinhoudelijke cursussen zijn geaccrediteerd voor het register Algemeen fysiotherapeut. Wanneer het onderwerp voldoende betrekking heeft op het werkgebied van andere registers en voldoet aan de eisen die voor het specifieke register worden gesteld, wordt voor het betreffende register ook accreditatie aangevraagd. Beroepsgerelateerde cursussen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsdeel van het Centraal Kwaliteitsregister.

Heeft u een cursus afgerond die voor meerdere registers is geaccrediteerd? Dan bepaalt u na afloop zelf bij welk register u de punten wilt bijschrijven.

 

ClaudicatioNet
Een deel van de cursussen is ook geaccrediteerd door ClaudicatioNet. Dit staat in het cursusoverzicht met de tekst 'CN' achter deze cursussen aangeven. Het cijfer geeft aan voor hoeveel punten deze cursussen door ClaudicatioNet zijn geaccrediteerd. Om deze punten na het afronden van de cursus te ontvangen moet de cursist het certificaat aanbieden bij ClaudicatioNet.

Abonnement

Met het abonnement voor fysiotherapeuten kunt u met het cursusaanbod maximaal 30 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Bij uw abonnement krijgt u ook toegang tot de Beeldbank van CME-Online. Een abonnement kost per fysiotherapeut € 599,- per jaar. 

Ben je (bijna) afgestudeerd als fysiotherapeut? 

Wij hebben een speciaal aanbod voor startende fysiotherapeuten. Ben je maximaal 2 jaar afgestudeerd als fysiotherapeut dan kun je ons nascholingspakket 2 jaar uitproberen met 50% korting. Je betaalt dan €299,50 in plaats van €599,- per jaar voor 30 punten.

Interesse? Mail of bel ons voor meer informatie of een inschrijfformulier. Je kunt mailen naar info@cme-online.nl of bel 030 - 26 44 100.

E-WISE 

CME-Online is een product van E-WISE. Met meer dan 39.000 cursisten en 386.000 gevolgde cursussen is E-WISE specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

ma 08:30–17:00
di 08:30–17:00
wo 08:30–17:00
do 08:30–17:00
vr 08:30–17:00

Partners