Fysiotherapeuten

Online nascholen bij CME-Online

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van fysieke nascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker in te plannen. Bovendien zijn er naast de kosten voor een dergelijke nascholing ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging. Met een abonnement op CME-Online heeft u toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan geaccrediteerde cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer u wilt. Een goede manier om uw kennis up-to-date te houden!

Cursuspakket

De cursussen in het pakket voor fysiotherapeuten sluiten zoveel mogelijk aan bij uw praktijksituatie. Het cursusmateriaal wordt ontwikkeld in samenwerking met inhoudsdeskundigen uit de praktijk. De makers van de cursussen zijn daarom niet alleen inhoudelijk op de hoogte, maar ook vertrouwd met de toepassing ervan bij de behandeling.

Om de theorie goed te kunnen toepassen in uw eigen dagelijkse werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van veel beeldmateriaal, zoals foto's en films. De cursussen worden regelmatig geactualiseerd en uitgebreid.

CME-Online beschikt over een adviesraad die de vele werkvelden van de fysiotherapeut goed vertegenwoordigt.

Naast het cursuspakket voor de fysiotherapeut heeft u toegang tot het cursuspakket voor de specialist ouderengeneeskunde. U kunt met deze cursussen weliswaar geen accreditatiepunten behalen, maar u kunt deze volgen uit interesse of als naslagwerk gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in PDF downloaden. Een mooie informatiebron in deze tijden van groeiende vergrijzing! 

Accreditatie

De cursussen voor fysiotherapeuten zijn geaccrediteerd door het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie. Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij iedere cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten.

kngf-en-keurmerk-fysio_0_0.png

Alle cursussen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister. Daarnaast ziet u achter elke cursus voor welke overige registers de cursus geaccrediteerd is.

Heeft u een cursus afgerond die voor meerdere registers is geaccrediteerd? Dan bepaalt u na afloop zelf bij welk register u de punten wilt bijschrijven.

 

Chronisch ZorgNet
Een deel van de cursussen is ook geaccrediteerd door Chronisch ZorgNet. Dit staat in het cursusoverzicht met de tekst 'CZN' achter deze cursussen aangeven. Het cijfer geeft aan voor hoeveel punten deze cursussen door Chronisch ZorgNet zijn geaccrediteerd. Om deze punten na het afronden van de cursus te ontvangen moet de cursist het certificaat aanbieden bij Chronisch ZorgNet.

Abonnement

Met het abonnement voor fysiotherapeuten kunt u met het cursusaanbod maximaal 24 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een Plus-abonnement kost per fysiotherapeut € 599,- per jaar. U kunt ook kiezen voor een Basis-abonnement waarmee u maximaal 16 accreditatiepunten per abonnementsjaar kunt behalen. De kosten voor het Basis-abonnement bedragen € 499,- per jaar.  Abonneer nu.

     
  Basis Plus
Aantal punten/jaar 16 24
Toegang tot alle cursussen    
Kostenefficiënt     
Prijs per jaar €499,- €599,-
     

Ben je (bijna) afgestudeerd als fysiotherapeut? 
Wij hebben een speciaal aanbod voor startende fysiotherapeuten. Ben je maximaal 2 jaar afgestudeerd als fysiotherapeut? Dan kun je ons nascholingspakket (basis of plus) 2 jaar uitproberen met 50% korting.

Interesse? Mail of bel ons voor meer informatie of een inschrijfformulier. Gebruik het contactformulier of bel 030 - 26 44 100.

Nascholen met de hele praktijk 
Stapt u met (een deel van) uw team in bij CME-Online? Dan profiteerr u altijd van een aantrekkelijke staffelkorting. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We denken graag met u mee!

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00

Partners