Mondhygiënisten

Het gemak van online nascholen

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker om in te plannen. En naast de kosten voor de cursus zijn er ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging of het sluiten van uw praktijk, en uw reistijd. Met een abonnement op CME-Online kunt u online nascholen en heeft u 24 uur per dag toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet.

Uitstekend nascholingspakket voor de mondhygiënist

Ervaar nu het gemak van online nascholen met CME-Online! Wij hebben speciaal voor de mondhygiënist een zeer uitgebreid nascholingspakket ontwikkeld. Het cursusaanbod bestaat uit een groot aantal praktijkgerichte cursussen, gemaakt door topauteurs en -docenten in de Nederlandse mondzorg. Het cursusmateriaal wordt jaar in jaar uit actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.

Gerenommeerde redactieraad en auteurs

De redactieraad en de auteurs van CME-Online voor mondhygiënisten worden gevormd door gerenommeerde professionals in de Nederlandse mondzorg.

Accreditatie

CME-Online heeft een instellingsaccreditatie van het Keurmerkinstituut. Alle cursussen voor de mondhygiënist zijn geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij elke cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten. Met een abonnement kunt u jaarlijks 24 accreditatiepunten behalen.

KRM_logo-rgb-150.png

Abonneren

Met het abonnement voor mondhygiënisten kunt u met het cursusaanbod maximaal 24 accreditatiepunten per abonnementsjaar behalen. Een abonnement kost per mondhygiënist € 695,- per jaar.

Welkomstactie

Voor nieuwe abonnees is er nu een aantrekkelijke eenmalige instapkorting van €75,- bij een abonnement. Bij een 2-jarig abonnement ontvangt u nu een Polar GPS-sporthorloge, M200 Black.
Abonneer nu

* Deze actie is geldig tot 1 mei 2020.

Ben je (bijna) afgestudeerd als mondhygiënist?

Wij hebben een speciaal aanbod voor startende mondhygiënisten. Ben je maximaal 2 jaar afgestudeerd als mondhygiënist? Dan kun je ons nascholingspakket 2 jaar uitproberen met 50% korting. Je betaalt dan € 347,50 in plaats van € 695,- per jaar voor 24 punten.

Interesse? Mail of bel ons voor meer informatie of een inschrijfformulier. Je kunt mailen naar info@cme-online.nl of bel 030 - 26 44 100.

E-WISE Nederland

CME-Online is een product van E-WISE Nederland. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten. 

Bel onze studieadviseurs
(030) 26 44 100

maandag 08:30–17:00
dinsdag 08:30–17:00
woensdag 08:30–17:00
donderdag 08:30–17:00
vrijdag 08:30–17:00