Route tot tandartsassistent

Stap nu in

Deze cursus is onderdeel van het abonnement voor tandartsassistenten.
  • Ruim 30 cursussen
  • Onbeperkt toegang
  • Keuze uit meerdere pakketten
Wat leuk dat je je wilt verdiepen in het beroep van tandartsassistent. Wellicht start je als stagiair of spring je direct in het diepe. We bieden binnen CME-Online diverse online cursussen aan voor de tandartsassistent. Maar waar begin je nou als beginnend beroepsbeoefenaar? Begin klein. Het beste is om te starten met de basis.
 
In deze route tot tandartsassistent nemen we je mee naar de belangrijkste cursussen uit ons pakket. In het eerste hoofdstuk wordt uitgelegd wat er van jou als tandartsassistent verwacht wordt en wat je daarvoor nodig hebt. In dat hoofdstuk neemt Elly Hogeveen je ook mee hoe de rest van deze mini-opleiding tot tandartsassistent eruit ziet.

Leerdoelen

-

Docent

  • E. Hogeveen

    Elly Hogeveen, woonachtig in Friesland, van oorsprong tandarts- en preventieassistent, verzorgt de praktijklessen, de lessen administratie en management, beheer- en organisatie aan de opleiding tot tandartsassistent van ROC Friese Poort in Leeuwarden. Naast het docentschap is zij bezig met examencoördinatie en curriculumontwikkeling voor de opleiding en heeft zij enkele onderwijsboeken geschreven. Verder is zij werkzaam als praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Grouw te Grou. Ook houdt zij zich bezig met de ontwikkeling en organisatie van wedstrijdopdrachten Tandartsassistent van WorldSkills Netherlands, dit om jongeren te inspireren en motiveren voor het beroepsonderwijs en vakmanschap.

Stap nu in

Deze cursus is onderdeel van het abonnement voor tandartsassistenten.
  • Ruim 30 cursussen
  • Onbeperkt toegang
  • Keuze uit meerdere pakketten